Opel Corsa B Elektromos Ablakemelő: Opel Beltéri Alkatrészek: Zafira A Bal Oldali Ablakemelő Szerkezet (Elektromos) 1998-2005Ig

  1. CORSA C Bal első Ablakemelő Szerkezet (Elektromos)
  2. Opel Beltéri alkatrészek: Zafira A bal oldali ablakemelő szerkezet (elektromos) 1998-2005ig

Az átadásra a logisztikai folyamatokat figyelembe véve a Cromax Kft. -nek 15 naptári nap áll rendelkezésére. Helyettesítés és garanciális ügyintézésből adódó felelősségvállalás A Cromax Kft. a garanciális ügyintézésre átadott, meghibásodott termék helyettesítésére csere terméket semmilyen körülmények között nem biztosít. A garanciális ügyintézésből adódó állásidő miatt a Cromax Kft. kártérítési felelősséggel nem tartozik. A vásárlástól való elállás joga Általános áru visszavételi feltételek A Cromax Kft. kizárólag olyan a Cromax kft. -től vásárolt, sértetlen állapotban lévő, eredeti állapotában, eredeti csomagolásában visszahozott alkatrészt vesz vissza, amit nem építettek be. Elektromos, bontott illetve egyénileg rendelt alkatrészek visszavételére kizárólag garanciális ügyintézés keretein belül kerülhet sor, aminek egyedi szabályozását az Általános Vásárlási Feltételek 7. pontja tartalmaz. Áru visszavétel kezelési költsége 0 - 7 napig költségmentes 8 – 14 napig az alkatrész vételárának 25%-a 15 – 30 napig az alkatrész vételárának 35%-a 31 – 90 napig az alkatrész vételárának 50%-a A Cromax Kft.

CORSA C Bal első Ablakemelő Szerkezet (Elektromos)

opel corsa b elektromos ablakemelő for sale

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl. betűtípusok, gombok, linkek, ikonok, szöveg, kép, grafika, logo stb. ) felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag a Jófogás előzetes, írásos beleegyezésével lehetséges.

opel corsa b elektromos ablakemelő 2017

Opel Beltéri alkatrészek: Zafira A bal oldali ablakemelő szerkezet (elektromos) 1998-2005ig

  • Opel corsa b elektromos ablakemelő 2000
  • Opel corsa b elektromos ablakemelő 2018
  • Opel corsa b elektromos ablakemelő 6
  • Elektromos robogó - árak, akciók, vásárlás olcsón - TeszVesz.hu

szervizében építettek be. A termék bontott termék, melyet nem a Cromax Kft. szervizében építettek be. Ami a garanciális ügyintézéshez szükséges Garanciális igény benyújtása esetén az ügyintézéshez a következőkben felsoroltak szükségesek. Amennyiben ezek közül bármelyik hiányzik, a garanciális igény automatikusan elutasításra kerül. Az alkatrész. Az alkatrész vásárlását igazoló számla vagy nyugta. A termék továbbértékesítése esetén a számlafolyamat összes számlája. A termék beszerelését végző szakszerviz által kiállított javítási, beszerelési számla, a szakszerű szerelésről szóló beszerelési nyilatkozat, munkalap. A meghibásodott termék kiszerelését végző szakszerviz által kiállított számla és munkalap. Nyilatkozat a be-, illetve kiszereléskori kilométeróra állásáról. A gépjármű adatai. Amennyiben az adatok nem azonosították egyértelműen a gépjárművet annak forgalmi engedély másolata. A termék jellegének megfelelő kiegészítő mérési lapok (pl. : fékmérés eredménye). Garanciális elbírálás ideje A garanciális igény elbírálásának ideje a vevő által benyújtott minden szükséges dokumentum együttes beérkezésétől számított 15 munkanap.

000, - Ft / darab Listázva: 2020. 12. 18:44 Eladó Opel Astra H Zafira B ablakemelő kapcsoló Az árak típusfüggően változnak 1es 5. 000ft 2es Kapcsolódó cikkszámok:

  1. Fishing on orfű 2019 jegy eladó video
  2. Csokonai vitéz mihály a tihanyi ekhóhoz
gaja-szurdok-és-a-római-fürdő
Tuesday, 21-Sep-21 08:44:43 UTC