Sennheiser Hd 4. 40 Bt Ár: Sennheiser Hd 4.40 Bt Bluetooth FejhallgatÓ - Media Markt Online VÁSÁRlÁS

Bárhol. Minden egyes nap. Testes, érett hangzásban lesz részed Egyáltalán nem véletlen hát, ha imádod a HD 4. 40 Wireless hangzását. A headset hátul zárt fülkagylói a Sennheiser saját fejlesztésű hangszóróit tartalmazzák, melyek hosszú utat tettek meg, mielőtt megkapták az engedélyt, hogy füleidhez továbbíthassák a hangot. Élvezd hát a kiegyensúlyozott, dinamikus basszussal bíró, elképesztően részletgazdag hangzást. Erős kapcsolatok, melyek felszabadítanak A HD 4. 40 Wireless a mozgásszabadságról szól. Ezért kábel nélkül működik. Helyette a legújabb vezeték nélküli technológia és audio kodek – Bluetooth 4. 0 és aptX – használatával megbízható átvitelt és valódi vezeték nélküli Hi-Fi hangzást kínál. Eközben a közeltéri kommunikáció (NFC – Near Field Communication) azonnali és egyszerű párosítást biztosít a kompatibilis eszközökkel. Kezedben az irányítás Szeretnél hívást fogadni vagy kezdeményezni, esetleg műsorszámot váltani vagy hangerőt állítani? A HD 4. 40 Wireless fülkagylóban elhelyezett, intuitív kezelőszerveinek és a beépített mikrofonnak köszönhetően mindez gyerekjáték.

Sennheiser HD 4.40 BT Bluetooth fejhallgató (mikrofonos) - 220volt.hu

A jobb fülnél található gombok segítségével gyerekjáték a zeneszámok közötti navigálás és hangeroszabályzás. Semmi sem gátolhatja meg azt, hogy az edzéseimből a legtöbbet hozzam ki a zavartalan zenehallgatás segítségével, hisz ahogy már írtam a jó zene kulcsfontosságú a jó edzéshez. S, hogy ez a hatás a lehető legtovább tartson, a fejhallgatót elég pár órán át töltenem, és több mint 1 hét több órás edzéseit lesz képes támogatni. Ami pedig a telefonálást illeti, fejhallgatónk beépített mikrofonjának köszönhetoen mozgás közben is képesek leszünk kommunikálni anélkül, hogy bármelyik kezünk foglaltá válna. Végül, de nem utolsó sorban, a Sennheiser HD 4. 40BT elegáns, szinkronban lévő sötét színei, ívelt fejpántjának formája, valamint rendkívül finom párnái és azok borításai gondoskodnak a hermetikus, külső zajoktól mentes lefedettség mellett, a tökéletes kényelemről, legyen szó fizikai edzésről, kikapcsolódásról, vagy valamely más tevékenységrő

Sennheiser HD 4.40 BT (506782) vásárlás, olcsó Sennheiser HD 4.40 BT (506782) árak, Fülhallgató, fejhallgató akciók

Szabadulj Meg A Vezetéktől A HD 4. 40 utat enged a szabad mozgásnak. Így nincs kábel. Ehelyett viszont megkapod a legújabb vezeték nélküli technológiát és audio kodeket, a megbízható átvitel és a valódi vezeték nélküli HiFi hang érdekében. Az NFC technológia biztosítja az azonnali és egyszerű párosítást a kompatibilis eszközökkel. A Vezérlés Mindig Kéznél Van Szeretnéd fogadni a bejövő telefonhívást, egy másik számra váltanál vagy változtatnál a hangerőn? Az intuitív fülkagylón elhelyezett kezelőgombokkal és az integrált mikrofon segítségével ezt könnyedén megteheted. Érezd Otthon Magad – Mindenhol A HD 4. 40 fejhallgatót bárhová magaddal viheted. A fület körülölelő kialakítás és a mély, ergonomikus fülpárnák maximális kényelmet nyújtanak még hosszabb hallgatás után is. Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Van ilyen terméked? Írd meg róla a véleményed! Mások ezeket is megnézték Bolti Bemutató Termékek / Hétvégi akció / Fogyasztó Barát Csak raktáron lévő termékek listázása Hi-Fi Show banner | Megbízható bolt jelvény

Sennheiser HD 4.40 BT Bluetooth fejhallgató | Extreme Digital

Gyártó: Sennheiser Modell: HD 4. 40 BT Leírás: HD 4. 40 BT Wireless Az új Sennheiser HD 4. 40 Wireless kiváló minőségű vezeték nélküli hangátvitelt biztosít a mindennapi útközbeni zenehallgatás során. A hátul zárt, kagylós kialakítású headset a Bluetooth 4. 0 és aptX támogatásnak köszönhetően valódi hi-fi hangzást közvetít, megnyerően dinamikus basszus biztosítása mellett. A headset elegánsan manimalista konstrukcióját masszív, kiváló minőségű alapanyagokból alkották, az utcai használat által támasztott igények kielégítése érdekében. A Sennheiser HD 4 sorozat – hogy minden egyes nap nagyszerűen szóljon Ezt magaddal viheted. – A sokoldalú és életteli, új HD 4 sorozat a Sennheiser kiváló jellemzőinek teljes tárházát felvonultatja, tartós, zárt, fülre-fekvő kialakítású headsetek alakjában, melyek kiválóan kiszolgálják mindennapi hallgatási igényed. Gazdagítsd a legendás Sennheiser hangzással mindennapi megszokott tevékenységeid, és engedd, hogy életed a zene töltse fel energiával. Így is ismerheti: HD 4 40 BT 506782, HD440BT506782, HD 4.

Sennheiser hd 4. 40 bt ár 5

Ha eleve csendes szobában ülünk, nincs rá szükség, akkor kikapcsolható. A kezelőszervek használata elsőre nem volt egyértelmű. Miután átfutottunk a használati útmutatón, több apróságra rájöttünk, ezért a leendő tulajdonosnak is ajánljuk, hogy figyelmesen olvassa el a dokumentációt. 50 BTNC Wireless nem buta füles, sőt, jóval inkább okos. A vezeték nélküli jelátvitel és az egyérintéses (NFC) párosítás csak részei az összképnek. Magunk sem jöttünk volna rá például, hogy a háromirányú tológombbal nem csak hívásfogadást/indítást, hanem várakoztatást is végezhetünk. A hosszanti irányban elrendezett billentyűzet kezelése az első napokban nehézkesnek bizonyult. Aztán kis idő elteltével már könnyedén csúsztattuk ujjbegyünket egyik gombról a másikra. Tetszett, hogy átvették a PXC 550-ből ismert női kommentárt, mely minden állapotváltozásról és funkcióról tájékoztatást adott. Kíváncsiak vagyunk, hogy mikor jön el a nap, amikor az emberek már a fejhallgató jukat is saját anyanyelvükön fogják fülelni, irányítani?

  • Sennheiser hd 4. 40 bt ár 7
  • Sennheiser hd 4. 40 bt ár plus
  • Sennheiser hd 4. 40 bt ár 3
  • Tölthető aaa elem 1 5v lithium battery
  • Sennheiser HD 4.40 fejhallgató, Bluetooth, Fekete - eMAG.hu
gaja-szurdok-és-a-római-fürdő
Tuesday, 21-Sep-21 03:20:16 UTC