Móra Ferenc Általános Iskola Csepel

  1. Móra ferenc általános iskola csepel
  2. Móra ferenc általános iskola csepel de

Ideiglenesen le vagy tiltva Úgy tűnik, hogy ezt a funkciót a megengedettnél intenzívebben használtad. A használatáról ideiglenesen le vagy tiltva.

Móra ferenc általános iskola csepel

A megnyitón a Csepeli Hagyományóvók énekeltek Tar Mihály vezetésével. A kiállítás november 20-ig látható a Móra iskolában. fotó: Tóth Beáta

8 osztályunk van, évfolyamonként egy osztályt indítunk. A német nemzetiségi nyelvet 1. osztálytól tanítjuk, heti 5 órában. Alsó és a felső tagozaton is napközis ellátás vehető igénybe. Valamennyi tanulónk számára biztosítjuk az étkezést. Kiemelt szerepet kap az érettségi kötelező tárgyainak (matematika, magyar nyelv és irodalom, történelem) tanítása (előkészítő foglalkozások a középiskolai tanulmányokhoz) és a német nyelv tanulása, a számítástechnika oktatása és a német hon és népismeret. Az iskolába érkező tanulási vagy magatartási gondokkal küzdő gyermekekkel foglalkozik folyamatosan az iskolánkban gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus, logopédus és pszichológus. Iskolánk épülete felújított, szépen rendezett, az esztétikus környezet a gyerekek számára nevelő értékű. Udvarunk, tornaszobánk biztosítja a gyerekek számára a szabad mozgást. Az udvar füves, fajátékok biztosítják a gyerekek számára nagy szabad mozgásteret és egészséges körülményeket. Iskolánkat a szülői munkaközösség támogatja, anyagilag is hozzájárul a nevelő-oktató munka színvonalának emeléséhez, tevékenységeink bővítéséhez illetve a tárgyi feltételeink javításához Beiratkozás b Ne mulassza el a beiratkozási határidőt, s kesesse fel intézményünket!

Tájékoztatjuk a tisztelt szülőket, hogy a Taktaszadai Móra Ferenc Általános Iskola 2021. 06. 18-án 08:00 órától tartja tanévzáró ünnepségét. Megjelenés ünneplőben. Maszk használata kötelező. Taktaszada, 2021. 15 […]

  1. 55 éves a Móra iskola « Csepel.info
  2. Móra ferenc általános iskola csepel u
  3. A termék nem található!
  4. Móra gála a Radnóti Miklós Művelődési Házban « Csepel.info
  5. Móra ferenc általános iskola csepel miskolc
  6. Carrie naplója 1 évad 1 res publica
  7. Szerelem rabságában - 2.évad 24.rész, sorozat, telenovella - Videa
  8. Szomorú tény: akár 5 évet is menhelyen tölthet egy kutya - HelloVidék
  9. Móra ferenc általános iskola csepel de
  10. Móra ferenc általános iskola csepel

Móra ferenc általános iskola csepel de

Az iskolai munka valamennyi területén egy gyakorlatias, a tanulók önmegvalósítását elősegítő oktató-nevelő munka jellemző, olyan légkör megteremtésével, ahol a tanulók és a pedagógusok egyaránt otthon érezhetik magukat. A német nemzetiségi nyelvoktatás mellett azonos hangsúlyt kap tevékenységünkben a természet szeretetére, egészséges életmódra nevelés, a környezeti-környezetvédelmi-, testi-, és művészeti nevelés, a logopédiai, pszichológiai ellátás és a számítástechnikai ismeretek elsajátíttatása. Céljainkat megvalósulását a tanórai tevékenység mellett a tanórán kívüli és szabadidős programok gazdag tárházával igyekszünk biztosítani. Régi hagyományainkat ápoljuk és új hagyományok teremtésével próbáljuk tanulóink érdeklődését fenntartani. Iskolánk névadója, Móra Ferenc, aki a ma élő nemzedéknek méltó példaként szolgálhat és alkalmas arra, hogy nevével fémjelezve új és új hagyományokat teremtsünk. Iskolánk 2004. április 30-án vette fel Móra Ferenc nevét. Tanulóink létszáma 130 – 140 fő körül mozog.

Az iskolánkba érkező kisgyerekek az írás, olvasás, számolás rejtelmein túl már az első osztálytól tanulnak angol, vagy német nyelvet. A heti 1 órás néptáncórán népi játékokkal, a magyar nép táncaival, motívumfűzésekkel ismerkednek. Célunk, hogy megszeressék a tanulást, nyitottak maradjanak a világ megismerésére. Az alsó tagozatos zenét szerető gyerekek már a korai időszakban bekapcsolódhatnak az énekkarosok életébe. Az iskolai énekkar kiemelkedő eseménye minden évben a karácsonyi koncert, ahol meghitt, bensőséges élménnyel gazdagodunk, ezáltal teljesebbé varázsoljuk az adventi időszakot. Intézményünkben lehetőség van a Fasang Árpád Zenei Alapfokú Művészet Oktatási Intézmény és az Egressy Béni Zeneiskola által szervezett zeneoktatásba bekapcsolódni. Lehetőséget biztosítunk a tanórán kívüli rendszeres sportolásra. Budapesti és kerületi sportversenyeken sikeresen szerepelnek "ifjú sportolóink". Diákjaink tanórák után szervezett iskolai egyéb foglalkozásokon vehetnek részt. A tartalom a hirdetés után folytatódik Az oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek.

Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

elektromos-kerékpár-akkumulátor-li-ion
Tuesday, 21-Sep-21 04:30:59 UTC