Hausmeister Hm 3068 Használati Útmutató | Használati Útmutató - Hausmeister Hm3068 Mosógép

Keress kérdéseket hasonló témákban: mosógép, használati utasítás, hausmeister HM 3050. 1 Használati útmutató NPD HU. 2 Szerzői jogok és védjegyek Szerzői jogok és védjegyek A Seiko Epson Corporation előzetes írásbeli engedélye nélkül e kiadványnak egyetlen része sem sokszorosítható, nem tárolható adatlekérdező rendszerben és nem továbbítható semmilyen formában és módon, beleértve az elektronikus és a mechanikus eljárásokat, valamint a. 2 3 3 ø160 mm 75 mm 70 mm 265 mm 110 mm 316 mm 285, 4 mm 254, 2 mm 200 mm ø6 ø120 mm 600 m3/ h Uscita laterale utilizzabile solo con controsoffitto. Side outlet which can only be used with false ceiling. Search Maintenance manager jobs in Hungary with company ratings & salaries. 41 open jobs for Maintenance manager in Hungary. Progress on the Gender Pay Gap: NEW! Parcel Post Compendium Online Magyar Posta, Hungary HUA HU - Hungary ( Rep. 2 CP 73 label and pink insured label used No Cash- on- delivery service for. Featuring a terrace, Capital Center Apartments Mester is attractively set in 09.

Hausmeister hm 3068 mosógép használati útmutató

  • Hausmeister HM 3068 - Elöltöltős mosógép, 800 f/p, 6kg, A+ - Budapest - Elektronika
  • Hausmeister hm 3068 használati útmutató model
  • Hausmeister hm 3068 használati útmutató 1

Hausmeister hm 3068 használati útmutató pro

Használhatja a szállítócsavart, amely minden mosógéphez tartozik, és megakadályozza a dob mozgását a gép belsejében. Ki kell ürítenie az összes vizet is. Hasznos volt ( 587) Rakhatom a szárítómat és a mosógépet? Ellenőrzött Általában lehetőség van egy szárító és mosógép közvetlen egymásra rakására. Ez csak az elöltöltős modellekkel működik. Ehhez azonban célszerű egy megfelelő tartozékot használni. Ez megakadályozza a gépek rezgését és leesését, valamint megakadályozza az alsó gép károsodását. Hasznos volt ( 556) Csatlakoztathatok mosógépet egy hosszabbítóhoz? Ellenőrzött A nagy energiát igénylő készülékeket, például a mosógépet, nem lehet minden hosszabbítóhoz csatlakoztatni. Nézze meg, hogy mekkora a mosógép energiafogyasztása, ami Wattban van feltüntetve, és ellenőrizze, hogy a hosszabbító vezeték képes-e ezt kezelni. Vannak hosszabbító kábelek vastagabb kábelekkel, amelyek nagyobb készülékek kezelésére készülnek. Hasznos volt ( 364) Mi a különbség a mosó-szárítógép, valamint a külön mosógép és szárító között?

Hausmeister hm 3068 használati útmutató 15

Hasznos volt ( 15348) A mosógépem nem indul el, amikor megnyomom a start gombot. Mit tehetek? Ellenőrzött Sok esetben a mosógép ajtaja nem záródott be megfelelően. Nyissa ki és csukja be az ajtót, és próbálkozzon újra. Hasznos volt ( 12647) Nem folyik be víz a mosógépembe, mit tehetek? Ellenőrzött Ellenőrizze, hogy a vízcsap meg van-e nyitva, és hogy vannak-e törések a tömlőn. Hasznos volt ( 5236) Az utóbbi időben a mosógépem rendkívül hangos és/vagy hangosan rezeg. Mit tehetek? Ellenőrzött Megtörténhet, hogy a mosógépe nincs megfelelően szintezve. Hasznos volt ( 3814) A mosógépem ajtaja nem nyílik ki, mit tehetek? Ellenőrzött Ennek több oka lehet. A leggyakoribb ok a szűrő eltömődése. Húzza ki a készülék tápkábelét és ellenőrizze a szűrőt. Szükség esetén távolítsa el az esetleges eltömődést. A szűrő helye a modelltől függően eltérő. Az is lehetséges, hogy van egy speciális kar az ajtó kinyitásához. Ha ezek a lehetőségek nem segítenek, az utolsó lehetőség az, hogy 30-60 percre húzza ki a készüléket az elektromos hálózatból, és ezt követően próbálja kinyitni az ajtót.

meddig-jár-a-nyugdíj-az-elhunytnak-2017
Tuesday, 21-Sep-21 02:29:04 UTC