Be Quiet Pure Rock Teszt - Be Quiet! Pure Base 500Dx: Lehetne Még Ennél Is Jobb? - Prohardver! Ház/Táp Teszt

be quiet! Pure Rock Be quiet! Pure Rock Második be quiet! eszközöm a Pure Rock processzorhűtő. Szintén sok fórumozás után jelöltem ki őt, mint alkalmazandó hardvert a számítógépházba. Miért is a váltás? Egyrészt, már nem mai csirke az AC13, másrészt kicsit furfangos a ventilátor felfogatása, bepattintós, melyet csak úgy lehet eltávolítani, ha egy éles pengével és/vagy késsel kifeszítem egy ponton, majd úgy hámozom le. Ez azt eredményezte, hogy már több helyen van a műanyag kereten karcolás. Természetesen ez nem jelenti, hogy rosszul működött volna, sőt, el kell ismernem, hogy egy csendes hűtőt cseréltem egy csendesebbre. Az Arctic Freezer eme jó tulajdonságát mindig is hirdetni fogom! Azonban szerettem volna egy nagyobb, jobb hatásfokú CPU hűtőt, így a választás most a Pure Rock számítógép részegységre esett. A német gyártó mindig is híres volt minőségi, halk eszközeiről, és sorra hódítja meg a felhasználókat tápegységeivel, processzor hűtőivel, újabban számítógép házaival. De mit is kell tudni szimpla száraz tényekkel a Pure Rock hűtőről?

Tápkalkulátor - találd meg a csendes tápot a be quiet!-től

Minden modell - áttekintés: Terméksorozatok Általános adatok Modell Pure Rock 2 Teljes méret beépítőanyagok nélkül (h x szé x ma), (mm) 87 x 121 x 155 Össztömeg (kg) 0. 58 TDP (W) 150 Foglalat kompatibilitás AMD AM3(+) / AM4 Foglalat kompatibilitás Intel 1150 / 1151 / 1155 / 1200 / 2011(-3) square ILM / 2066 Ventilátor modell, szám 1x Pure Wings 2 120mm PWM Elkülönített ventilátorbeépítés - Össz-zajszint (dB (A)) @ 50/75/100% (rpm) 19. 1 / 22. 1 / 26. 8 Infografikák Összes megnyitása / Összes bezárása Méretek (Hossz x Szélesség x Magasság), (mm) 62 x 121 x 155 Bordák száma 55 Borda anyaga Aluminum Anyaghasználat Aluminum / Copper CPU kontaktfelület Heat pipe direct touch Hőcsövek száma / Átmérő (mm) 4 / 6 Szín Silver Felületkezelés Brushed Ventilátor mérete (mm) 120 x 120 x 25 Sebesség @ 100% PWM /12V (rpm) 1500 Csapágyazás Rifle Motortechnológia 4-pole fan motor Névleges feszültség (V) 12 Bemeneti áram(A) 0. 12 Bemeneti teljesítmény (W) 1. 44 Csatlakozó 4-pin PWM Kábelhossz (mm) 220 Élettartam (h / 25°C) 80, 000 Hőpaszta Applied Mounting set Intel & AMD Y-kábel - Felhasználói kézikönyvnyelvek CN, DE, EN, ES, FR, PL, RU, TW Garancia(év) 3 Nemzetközi forródrót/ ingyenesen hívható ✓ / DE, FR Cikkszám BK006 EAN kód 4260052187920 Méretek, csomag(h x szé x ma), (mm) 180 x 130 x 180 Bruttó tömeg(kg) 0.

Hűtsük le a kedélyeket! Gyári AMD hűtő vs Be quiet! Pure Roc

A vásárlóknak nem kell lemondaniuk a legjobb teljesítményről, miközben kizárólag a filmek vagy a játékok hangját hallják, mást nem. A be quiet! termékek hatalmas sikert aratnak, amit a németországi tápegységpiacon 2007 óta töretlen piacvezető szerepük* bizonyít. A vezető státuszt igazolja az elnyert EHA (European Hardware Association) díjak sokasága is, illetve a be quiet! tápegységek, számítógépházak és hűtési megoldások nemzetközi sajtóvisszhangja a szakmai tesztekben és az olvasói felmérésben. Gyártói szolgáltatások és támogatás A közösséget a rendszeresen érkező friss hírek, nyereményjátékok és sajtóközlemények tartján naprakészen. Minden technikai információ elérhető online, beleértve a viszonteladóknak szánt használati útmutatókat, nagyfelbontású képeket és videókat. A be quiet! nemcsak a világszínvonalú és akár tízéves garanciával rendelkező termékeiről híres, hanem a nagyszerű vevőtámogatásáról is. Webes űrlap, e-mail és telefonos elérhetőség biztosít közvetlen kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Be quiet pure rock teszt 4

  1. Ncis los angeles 9 évad
  2. Drénlemez - Dörken Delta-MS 8 mm - Víz-, hő és hangszigetelőanyagok Budapest, Budaörs, Budakeszi - Belházy-Éptherm Kft.
  3. Silent Base 800 házbemutató be Quiet! segédekkel - LOGOUT.hu Számtech cikk
  4. Kistestvért kapott a Be Quiet! Pure Rock - PROHARDVER! Hűtés hír
  5. Tápkalkulátor - találd meg a csendes tápot a be quiet!-től
  6. Bolondos dallamok teljes mese magyarul online
  7. Be quiet pure rock teszt 3
  8. Be quiet pure rock teszt 2
  9. Szarvasi SZV-612/3 Mini Espresso kávéfőző, piros - MarketWorld webáruház
  10. Be quiet! - néma PSU-k, házak és hűtőegységek. Tápkalkulátor és hűtő-ellenőrzés a saját gépedhez

Be quiet pure rock teszt 3

A beépítés kifejezetten kényelmes, mivel az alaplap teteje felől is beszerelhető. Nagyteljesítményű hőcsövek - Tökéletes hőelvezetést biztosít A Pure Rock 6 milliméteres, alumínium sapkákkal ellátott hőcsövekkel szerelt, ami a nagyszerű hűtőteljesítmény kulcsát jelenti, mivel a hőt közvetlenül a hűtőbordák optimális területére vezeti. Halk működésre optimalizálva - Mindössze 26, 8 dBA maximális fordulatszámon is A halk működésre kifejleszett 120 miliméteres be quiet! PWM ventilátor magas minőségű csúszócsapágyas kialakítással tökéletes egyensúlyt teremt a néma működés és teljesítmény között. A kilenc ventilátorlapát aerodinamikailag optimalizált tervezéssel csökkenti a légáramlás keltette zajt. Még nem érkeztek vélemények erre a termékre! Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a termékről. {{ ername}} Vásárló {{ orderNumber}} {{ wnvoteCount}}

  1. Bosch pst 800 pel szúrófűrész
  2. Szülinapi torta 40 éves nőnek
  3. Huawei p smart 2019 üvegfólia
  4. Bullet journal viszkok fruzsi rossmann
  5. Frivaldszky jános a jogfilozófia alapvető kérdései és elemei
godzilla-a-szörnyek-királya-dvd-megjelenés
Tuesday, 21-Sep-21 07:59:00 UTC