Mazda Cx 5 Felszereltségi Szintek

54 Van benne valami hullámzó, Infiniti-szerű Galéria: Mazda CX5 pimp Nem kellett sokáig gondolkodni, hogy előálljunk a javaslattal, mely szerint a Totalcar-közeli, remek és mára világszínvonalú virtuáltuning-szcénára kellene bízni a pályaművek elkészítését. Hammer, a HVTM-atyja elvállalta a feladatot, a srácok pedig nekiláttak a rajzolásnak.

Mazda cx 5 felszereltsgi szintek na

Minket már a felszereltségi szintek böngészése közben is meggyőzött a legújabb Mazda CX-5 kivitel, de mi rajongók vagyunk, minket könnyű – vajon mit gondol majd a többi vásárló? Meggyőzzük őket is! Összeszedtük a legfontosabb ellenfeleket, hasonlóan korábbi blogbejegyzésünkhöz. A kategória különce a bakancs formájú, boxermotoros Subaru Forester, amire majdnem 800 000 forintba kerül a gyári, 19 colos könnyűfém felni Elsőként úgy gondoltunk a CX-5-re, mint egy családi nagyautóra. Legyen gazdaságos hosszú távon, tehát elvárás a dízelmotor; ne jöjjön zavarba, ha a família síelni indul a hegyekbe, tehát elvárás az összkerékhajtás; a felszereltség pedig legyen a Takumi szintjén. Egy kivételével az összes kihívó japán, de úgy éreztük, az új Volkswagen Tiguannak még helyet kell szorítanunk a versengők között. Aztán úgy gondoltunk a CX-5-re, mint egy igazi presztízsmodellre. Nem volt nehéz, hiszen formájával, műszaki tartalmával kitűnik a tömegből: nem tudunk elképzelni olyan eseményt, ahol ne figyelnének fel a megjelenésére.

mazda cx 5 felszereltsgi szintek 1

A legolcsóbb Takumi felszereltségű CX-5 a 160 lóerős, kétliteres benzinmotoros, kézi váltós, elsőkerék-hajtású változat, 8 600 000 forintos áron. A legdrágább pedig az automatikus váltóval szerelt, összkerékhajtású, 150 lóerős dízel, 10 550 000 forintért. A Takumi felszereltségi szint a Challenge és a Revolution között található, ami nem meglepő, hiszen az Attraction szint is éppen ott szerepelt. Az amúgy is extrákkal jól ellátott Challenge kivitelnél többet nyújt a DAB rádióadások vételére is képes, 9 hangszórós Bose audiorendszerével, az intelligens, kulcs nélküli nyitási rendszerrel, a 19 colos könnyűfém keréktárcsákkal, a tolatókamerával, a holttérfigyelő rendszerrel és a LED fényszóróval. Szerintünk ez utóbbi akár önmagában is megéri a felárat. A korábban már megtapasztaltuk, hogy rendkívül egyenletes, a szemet nem fárasztó megvilágítást tud adni, nagyságrendekkel jobbat, mint a hagyományos izzók; még a xenon fényszórók sem érnek a nyomába. A Revolution szinten mindent megkapunk, amit a Takumihoz, pluszként pedig navigálni is tudó fejegység, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és riasztó is jár.

A győztes neve: Takumi - Mazdablog

  • Mazda cx 5 felszereltsgi szintek 1
  • A 2021-es Mazda CX-5 felszereltségi szintjei | Mazda
  • Só-liszt gyurma (sókerámia) ⋆ Nassolda
  • 80 nap alatt a föld körül társasjáték

A 2021-es Mazda CX-5 felszereltségi szintjei | Mazda

A CX-5-rajongók már biztosan észrevették, hogy a Mazda kínálatában új felszereltségi szint jelent meg a típushoz, a Takumi. Utánanéztünk, mennyire jó hír ez a leendő vásárlóknak, ezért a legfőbb európai és japán ellenfelek aktuális kínálatával vetettük össze az új modellt. A Mazdánál megszokott dolog, hogy az extra felszereléseket nem egyenként, hanem csomagban, felszerelési szintenként lehet megvásárolni. Nincs ez másképp a CX-5-nél sem. Arra is volt példa, hogy bizonyos felszereltségi szintek kikerültek a kínálatból, helyüket újak vették át. Ezúttal is valami hasonló történt. 2016 szeptemberétől az Attraction felszereltségi szint megszűnt, a helyét átveszi a Takumi. Ami igen jó hír, hiszen a Mazda így szinte változatlan áron egy jobban felszerelt autót ad a vevőinek. Ugyanis a Takumihoz mindent megkapunk, ami a korábbi Attraction csomagban szerepelt, kiegészülve alapáron 19 colos könnyűfém keréktárcsákkal, 9 hangszórós, prémium minőségű, Bose audiorendszerrel, tolatókamerával és intelligens, kulcs nélküli nyitási rendszerrel.

Mazda cx 5 felszereltsgi szintek izle

Az európai ellenfelekkel szemben, a prémium kategóriában hasonló a helyzet. A Mazda CX-5 Takumi a legolcsóbb mind közül, még úgy is, hogy egyik-másik ellenfele igazán fapados kivitelben, szinte csak a táblázatban szereplő extrákkal szállt vele versenybe. A számokból azonban az is kiderül, hogy a SKYACTIV technológia nem csupán egy jól hangzó szlogen. Az adatok például elárulják, hogy a Mazda CX-5 minden kihívója közül a legkönnyebb. Ez nem kis teljesítmény, mert az autók világában a fogyókúra még nehezebb és sokkal többe kerül, mint az emberek között. Úgy kell lefaragni a tömegből, hogy közben az autó szilárdsága, a karosszéria merevsége nem változhat. Csalni pedig nem lehet, hiszen az első törésteszten kiderülne a turpisság. A Mazdánál a különlegesen nagy szilárdságú acélelemek innovatív felhasználásával, egyedi padlólemez-kialakítással, a legmodernebb kötési megoldásokkal érték el azt, hogy kis tömege ellenére is maximális teljesítményt, öt csillagot érdemelt ki az Euro NCAP töréstesztjén.

A 2020-as Mazda CX-5 felszereltségi szintjei | Mazda

mazda cx 5 felszereltsgi szintek youtube

Mazda cx 5 felszereltsgi szintek

A Mazda lerántotta a leplet a 2019-es Mazda CX-5 frissítéséről. A motorpaletta és a felszereltségi szintek listája is felfelé bővült. A Mazda CX-5 legújabb ráncfelvarrása külsőben kevés újdonságot hoz, a belső értékek viszont drasztikus növekedést mutatnak. A felszereltségi szintekhez például hozzá adódott az amerikai CX-9 által inspirált Signature. Ez a csúcs felszereltség mostantól olyan tételekkel, mint például a barna nappa bőr kárpitozás, a valódi fa műszerfal berakások és a króm díszítések. Ehhez a felszereltségi szinthez alapból jár a 10 hangszórós Bose hangrendszer, a változtatható belső hangulat világítás és a hűthető és fűthető első ülés is. A motorpaletta legfontosabb újdonsága, hogy megjelent a 2, 5 literes turbós négyhengeres benzines egység 250 lóerős változata. Ez az erőmű csak és kizárólag hatsebességes automata váltóval kérhető, az összkerék meghajtás viszont opcionálisan választható tétel marad. Szintén fontos, hogy mostantól a CX-5 is tartalmazza a G-Vectoring Control Plus rendszert, amely elektronikus szabályozásokkal növeli úgy a vezetési élményt és a stabilitást, hogy közben nem nyúl be drasztikusan a jármű dinamikájába.

A CX-5 második generációjára helyretette az elsőnél elkövetett tévedését a Mazda. És még persze sok mást is. 2017. 03. 27. hétfő 15:00 Röviden – Mazda CX-5 2017 Mi ez? Hivatalosan alsó középkategóriás, de azok közül a nagyobbak közé tartozó szabadidő-autó. Mi tud? Szabadidő-autó létére vezetése élményt nyújt, utastere csendes, gondoltak a hátul ülők kényelmére is, és nemcsak dízel-, de benzinmotorja is takarékos. Mibe kerül? Választott hajtáslánctól és felszereltségi szinttől függően 7 350 000 – 12 000 000 forintba. Kinek jó? Bárkinek, aki sportos megjelenésű, praktikus, takarékos, jól használható és mindennek tetejébe élvezetesen vezethető szabadidőautót szeretne. Itt az új Mazda CX-5-ös, és mit látnak szemeink? Az első generációnál laposabb, karcsúbb, kifejezetten sportos megjelenésű szabadidő-autót. Miért érdekes ez? Mert az első generáció bemutatásakor – ahol szintén szerencsém volt ott lenni, arra hivatkozott a fő formatervező, hogy azért olyan magas a CX-5, és azért olyan meredek a szélvédője, mert a vevők egy szabadidő-autótól azt várják el, hogy tekintélyt parancsoló legyen a megjelenése.

mazda cx 5 felszereltsgi szintek online
  1. Céges gépjármű eladás bejelentése elektronikus ubon ratchathani
  2. Https www eeszt gov hu jintao
  3. Budapesti kereskedelmi és iparkamara számlaszám
  4. High school dxd 1 rész indavideo
  5. Forgalmi vizsga minősítő lap 2015 cpanel
a-fekete-párduc-film-magyarul
Tuesday, 21-Sep-21 03:33:36 UTC