Gyilkosság Az Orient Expresszen 2017

Johnny Depp csapata a Daily Mailen keresztül nyilvánosságra hozta azokat a kamerafelvételeket, amelyeket a kiérkező rendőrök testkamerái rögzítettek. Amber Heard és a barátja, Rocky Pennington együtt rendezték meg a május 21-i bűntett helyszínét, hogy bizonyítsák a Johnny Depp elleni állítólagos vádakat. A Los Angeles-i rendőrség testkamerái és a helyszínre érkező járőrök nyilvánvalóan teljesen ellentmondanak Amber Heard állításainak. A helyszín egy hatalmas hazugság volt – közölte Johnny Depp ügyvédje. A Radar Online eközben megírta, hogy Amber Heard ügyvédei megcáfolták, hogy ügyfelük ellen eljárás folyna, ahogyan a Los Angeles-i rendőrség is, akik a lap megkeresésére azt felelték, nem hallottak róla, hogy nyomozás folyna a színésznő ellen. A Radar emellett beszámolt arról is, hogy Heard harmadik alkalommal is szeretne változtatásokat eszközölni az ellenperében, amelyet még akkor nyújtott be, amikor Johnny Depp először perelte rágalmazásért. A bíróság végül megadta az engedélyt, azzal a kitétellel, hogy a színésznő június 14-e előtt eljuttat a bírósághoz egy 25 oldalas aktát.

Gyilkosság az orient expresszen 2012.html

gyilkosság az orient expressen 2017

Bár a Sun elleni pernek vége, a felek továbbra is jogvitában állnak egymással. Amber Heard például korábban visszaperelte Johnny Deppet, tetemes sérelemdíjat követelve azért, mert a színész véleménye szerint meghurcolta őt a nyilvánosság előtt. Bár Depp legutóbbi fellebbezése süket fülekre talált, a Bild című német lap azt az információt kapta a színész ügyvédjétől, hogy a Los Angeles-i rendőrség nyomozást indított Amber Heard ellen, egészen pontosan az érdekli őket, hogy a színésznő igazat mondott-e akkor, amikor azt állította, exférje egy telefont vágott az arcához, illetve felforgatta közös otthonukat, többek között vörösbort öntve a falra. A rendőrség testkamerás felvételei ennek éppen az ellenkezőjéről tanúskodnak, állítólag az első két kiérkező járőr is arról számolt be, hogy nem láttak borfoltokat a falon, és a ház egyáltalán nem látszott bűnügyi helyszínnek – írja angol fordításában a We Got This Discovered című oldal. A lap szerint Amber Heard esetében felmerült a hamis tanúzás gyanúja, ami miatt, ha bebizonyosodik, akár négy évre is börtönbe kerülhet.

A bírónő hozzátette, hogy ha Heard színleléssel pazarolja az idejét, annak most már szankciói lesznek. (Borítókép: Johnny Depp a Gyilkosság az Orient expresszen című film premierjén 2017. november 2-án. Fotó: John Phillips / Getty Images Hungary)

gyilkossag az orient expresszen 2017 gyilkosság az orient expresszen 2015 cpanel

Évadok: Stáblista: Szereplők James Japp rendőrfőnök július 22. - csütörtök július 29. - csütörtök

  1. Gyilkossag az orient expresszen 2017
  2. 215 60 r16 nyári gumiane
  3. Gyilkosság az orient expresszen 2015 cpanel
akagami-no-shirayukihime-2-évad-1-rész
Tuesday, 21-Sep-21 07:27:17 UTC