Honda Accord 2. 2 Ctdi Teszt / Honda Accord Tourer 2.2 I-Ctdi Sport Teszt Archívum - Autó Tesztek - Tesztelok.Hu

  1. Honda accord 2. 2 ctdi teszt z
  2. Honda accord 2. 2 ctdi teszt online

Az utastér atmoszférája kellemes, helykínálata elöl-hátul tágas, ám a felhasznált anyagok közül a fahatású betétek nincsenek összhangban a bőrkárpitozással és a helyenként megjelenő fémhatású díszítéssel. A kapcsolók és kezelőszervek logikusan sorakoznak a műszerfalonl. Az alapfelszereltséget is bőkezűen mérték a Hondánál, bár hiányoltuk a fedélzeti komputert, ami tájékoztatna például az átlagfogyasztásról és a pillanatnyi üzemanyag-mennyiséggel megtehető távolságról. Ha már itt tartunk, az extralistát sem ártana bővíteni egy olyan autónál, amelyik a prémiumszegmenst vette célba, illene a sötétedéskor automatikusan felkapcsolódó, avagy kanyarkövető fényszórót, vagy egyéb "nyalánkságokat" kínálni, hiszen ezek már az alsó-középkategóriában is megjelentek. Amúgy a Honda Accord 2. 2 i-CTDi kis híján hétmillió forint értékű Sport kivitele blokkolásgátlót és elektronikus fékerőelosztót, CD-játszós audiorendszert hat hangszóróval, bőrkormányt, elektromos ablakemelőket és tükröket, esőérzékelős ablaktörlőt, könnyűfém keréktárcsákat, központi zárat, kétzónás automata légkondicionálót, hat légzsákot és sebességtartó automatikát vonultat fel.

Honda accord 2. 2 ctdi teszt z

0 V6 változatból származik. A szerkezet rövid úton és kis erőkifejtéssel kapcsolható, megvezetése hajszálpontos. A két utolsó áttételt viszonylag hosszúra nyújtották, így aztán a 150-160 km/óra kényelmes utazósebességnek számít, de akár kétszázas tempó felett is utazhatunk tartósan. Igényes, elöl kettős keresztlengőkaros, hátul ötlengőkaros felfüggesztéseinek köszönhetően a kocsi valósággal falja a kanyarokat, persze ebben az is szerepet játszik, hogy a vetélytársakhoz képest a Honda kevésbé orrnehéz, ugyanis a motor teljes egészében könnyűfémből készült. Habár a futóműnél valamivel keményebb rugókat és lengéscsillapítókat alkalmaztak, ám ennek hazánk botrányos minőségű útjain sem érezzük komoly hátrányát. A vezetési élményhez a közvetlen és érzékletes kormányzás, valamint a hatékony fékrendszer is hozzáteszi a magáét, Executive felszereltség esetén pedig a blokkolás- és kipörgésgátló, az elektronikus fékerőelosztó, valamint a kikapcsolható menetstabilizáló rendszer alapáras tétel. Alapból gazdag A hetedik generációs Accordnál harmonikus egészet alkot a külcsíny és a belbecs, ráadásul a sportosan elegáns autó minden részletéről sugárzik az odafigyelés, a minőségérzet elsőrangú.

A tesztautó fullos felszereltséggel 9, 5 millió forint (550 ezer forint még a navigáció), ami annyit jelent, hogy körülbelül fél millió forinttal drágább a hasonlóan motorizált és felszerelt Mazda6-nál, de a egy kicsit olcsóbb, mint egy fullos dízel Toyota Avensis, de ezekben is feláras a navigáció. Műszaki adatok Motor, erőátvitel, fékek. Hengerűrtartalom: 2199 cm 3. Furat/löket: 85/96, 9 mm. Hengerek/szelepek száma: 4/16. Teljesítmény: 132 kW (180 LE)/4000. Nyomaték: 380 Nm/2200. Sebességváltó: hatfokozatú manuális. Fékrendszer elöl/hátul: hűtött tárcsa/tárcsa. Méretek, tömegek. Hosszúság/szélesség/magasság: 4725/1840/1440 mm. Tengelytáv: 2705 mm. Nyomtáv elöl/hátul: 1585/1590 mm. Tömeg: 1610 kg. Terhelhetőség: 420 kg. Csomagtartó térfogata: 467 l. Üzemanyagtartály térfogata: 65 l. Menetteljesítmények, fogyasztás. Gyorsulás (0-100 km/óra): 8, 9 mp. Végsebesség: 220 km/óra. Átlagfogyasztás: 5, 8 liter/100 km. Tesztfogyasztás: 7, 3 liter/100 km. Szén-dioxid-kibocsátás: 152 g/km.

A jobban felszerelt változatban még a motoros bőrülés és a CD-váltó is benne van, ám az Accord Executive Leather kivitel 8, 9 millió forintba kerül. 20 000 kilométerenként kell olajcserére és átvizsgálásra vinni az autót, ami ma már túl rövidnek számít. A gyakori szervizlátogatás megdrágítja az autó használatát, a csekély fogyasztás javít a gazdaságosságon. Városban bővérűen közlekedve 10, 2 litert fogyasztott a tesztautó. Országúton, andalító tempónál ennek a fele is elég. Az Accord erős és takarékos új motorja mindazt tudja, amit a dízelektől elvárunk, és ezt megfejeli finom járásával. A Honda a pompás új dízelmotort egy eleve nagyon jó és kitűnő minőségű autóba építi be, ezek után mit kívánhat még az ember?

2 i-CTDi Sport – 2004. Mikor az Accord 2003-ban a szalonokba került, mindenki a 6-os Mazdához hasonlítgatta. Kívülről a Mazda organikusabb, az Accord szögletes, belül a 6-os sportosabb, de a Honda sem maradt le sokkal a karbon mintázatú betéteivel, amelyek mára elképesztően gagyinak tűnnek. Azóta kiderült, hogy a Mazda hajlamos rozsdásodni, illetve a kétliteres dízele sem az igazi. Bezzeg a Hondáé! 2005-ben az év motorja is volt a kategóriájában. Csak azóta eltelt bő egy évtized. A konkrét autó két éve került Attilához. Az utóbbi időben szívó benzines japán autói voltak, 626-os Mazdák és egy Mitsubishi Galant után hasonló kategóriájú autót szeretett volna, csak modernebbet. Benzinesben gondolkozott, azonban az egekbe magasztalt Honda dízel elcsábította. Apa és fia autói. Érdekesség, hogy az öregebb hamarabb került a családba Galéria: Az én autóm: Honda Accord 2. 2 i-CTDi Sport – 2004. Nem volt különösebben olcsó, 2 millió Ft akkoriban a kínálat felső harmadát jelentette a fészlift előtti példányokból.

Honda accord 2. 2 ctdi teszt online

Ár: 7 742 000 Ft. Ami tetszett: Nyomatékos és halk motor Jó csillapítású futómű Pontos és sportos váltó Jó minőségű felhasznált anyag Gombnyomásra behajtja a tükreit:) (muszáj ideírnom) Ami nem tetszett: Nem kapcsol le a fényszóró beriasztás után Nem mindenhol tökéletes az illesztés Tetszett a cikkünk? Nem osztod a véleményünk? Szólj hozzá bátran!

  1. Gömbkoronájú díszfa Archívum - Abéliáskert gyümölcs és díszfaiskola - Kertészet Szeged
  2. Totalcar - Tesztek - Bemutató: Honda Accord 2,2 i-CTDi
  3. Honda accord 2. 2 ctdi teszt 2018
  4. Black and white 2 magyarítás

Közben a helyzet változatlan. A csend még mindig honol, a motor ereje viszont csak nem akar elfogyni. Ugyanez igaz kisebb sebességnél, a kisebb fokozatokban is. Alacsony fordulaton, 1600 fordulat/perc alatt mintha kevés lenne a nyomaték. Ez azonban olyan rövid ideig tart, hogy mire elkezdjük keresni a hiányzó erőt, már meg is érkezik. Pontosan és finoman kapcsolható az ötfokozatú váltó, szívesen matatunk vele. Tulajdonképpen az öt fokozat kielégíti igényeinket, pusztán marketing okokból megfontolandó lehetne egy hatfokozatú szerkezet beszerzése. 5, 8 literes átlagfogyasztást ad meg a Honda a dízel kombi Accordnál, ennek mi a közelébe sem jutottunk. Bár nem is a szabvány egzakt módszereivel, és mindenáron takarékoskodó vezetési stílusával hajtottunk. Vegyes körülmények között, zömében városban és autópályán járva 8, 2 literes átlagfogyasztást hoztunk ki. Ezt vehetjük úgy, hogy ennél csak kevesebb lehet. Amikor közepesen figyeltünk a fogyasztásra, 7, 4 literre szorítottuk le az átlagfogyasztást.

honda accord 2. 2 ctdi teszt teljes film
meddig-jár-a-nyugdíj-az-elhunytnak-2017
Tuesday, 21-Sep-21 04:09:14 UTC