Győri Egyházmegye Személyi Változások 2019

A településképi védelem alatt álló műemlék védettségű Keresztelő Szent János Templomra kértek áldás Istentől az augusztus 22-i megyéspüspöki szertartáson. Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap támogatási … Már burgenlandi plébániai anyakönyvek is böngészhetőek az interneten, köszönhetően a Kismartoni Egyházmegye és a Győri Egyházmegye együttműködési megállapodásának közösen dolgoznak a hatáskörükbe tartozó anyakönyvek digitalizálásán … Több személyi és szervezeti változás lép életbe hazánk katolikus egyházmegyéiben, amelyek közül Sopron és térsége tekintetében két esetben is lesz változás. – számol be a … Ma van vízkereszt, vagyis Jézus Krisztus megjelenésének ünnepe. A katolikus egyházban vízkereszt parancsolt ünnep, vagyis a híveknek kötelező szentmisén részt venniük – közölte a Magyar …

Személyi, területi és szervezeti változások egyházmegyénkben 2018. augusztus 1-től

  • Dr. Nagy János Urológiai Magánrendelés - Orvoskereső - Magánrendelők - HáziPatika.com
  • Rábaköz Szíve Magazin - Személyi változások az Egyházmegyében
  • Győri egyházmegye személyi változások 2012.html

2016. november 9. (szerda) 14:01 2016. október 31. (hétfő) 23:59 2016. október 24. (hétfő) 13:56 2016. október 25-én a Szűz Mária Királynő és Szent Gotthárd Plébániatemplomban 18. 00 órakor szentmise keretében emlékezünk meg az 1956-os magyaróvári eseményekről és imádkozunk a sortűz áldozataiért, valamint azok élő és elhunyt hozzátartozóikért. 2016. október 3. (hétfő) 17:14 Az Irgalmasság Rendkívüli Szentévében meghirdetett egynapos zarándoklatra, melyet Szent Márton születésének 1700. évfordulója alkalmából Szombathelyre szerveztünk, közel hetvenen indultunk el 2016. október 1-jén az utolsó szép nyári szombaton, amit a kedves ismerősök még szebbé varázsoltak. 2016. szeptember 19. (hétfő) 8:34 A hagyományokhoz hűen idén is sokan elzarándokoltak a magyaróvári és a környékbeli falvak hívei közül a Mosonmagyaróvár közelében lévő Háromtölgy Kápolnához szeptember 18-án, hogy együtt köszöntsék a Fájdalmas Anyát, akinek tiszteletére a kápolna emeltetett. 2016. szeptember 17. (szombat) 15:13 2016. szeptember 14.

1. Újmisések Dobai Barna Ottó újmisés a rakamazi Szent István Király Plébániára kap kápláni kinevezést. Németh István újmisés négy év tanulmányi szabadságot kezd Rómában. 2. Káplánok Markovics Balázs a székesegyházi főplébániára kap kápláni kinevezést és hitoktatói megbízást a Svetits Intézetbe. Mészáros Zsolt Kisvárdán a Szent Péter és Pál Plébánián folytatja kápláni szolgálatát. 3. Plébániai kormányzók Nagy Zsolt káplán plébániai kormányzói kinevezést kapott a demecseri Sarlós Boldogasszony Plébániára. Eiben Tamást felmentették a Szent László katolikus szakkollégium igazgatói és egyetemi lelkészi, valamint a nyírábrányi kisegítő lelkészi megbízatásából, és kinevezték plébániai kormányzóvá a nyíracsádi Szent Kereszt Felmagasztalása Plébániára. Plébániájához tartozik Fülöp társegyházközség, Nyírmártonfalva és Vámospércs filia, Bánháza és Nyíracsád-Asszonyrész misézőhely. 4. Plébános Tapasztó János — tekintettel egészségi állapotára — plébánosi megbízatása a továbbiakban a nyírábrányi és a budaábrányi hívek lelkipásztori ellátására vonatkozik.

Győri egyházmegye személyi változások 2010 relatif

győri egyházmegye személyi változások 2009 relatif

Hirdetés Nyomtatás E-mail Veres András megyéspüspök Győri Egyházmegyében 2017. augusztus 1-jei hatállyal elrendelt változtatásainak rábaközi vonatkozásai. Nyugdíjazások: Ács Lajos szili plébános nyugdíjazás iránti kérelmét köszönete nyilvánítása mellett elfogadta. Maráz Sándor csornai kerületi esperes, bősárkányi plébános nyugdíjazás iránti kérelmét köszönete nyilvánítása mellett elfogadta. Plébánosi kinevezések: Wolf Pál István plébánost felmentette gyirmóti, koroncói, rábapatonai plébánosi megbízatása alól, és kinevezte Bősárkány Plébánia plébánosává, Acsalag, Maglóca és Hanságliget lelkipásztori ellátásával. Oldallagos ellátások: Brezina Balázs kónyi plébánost megbízta Rábapatona Plébánia ellátásával. Gats Mihály rábakecöli plébánost felmentette Vica Plébánia ellátása alól, és megbízta Szil és Vág Plébániák, valamint Edve és Vásárosfalu oldallagos ellátásával. Smudla Tamás beledi plébánost megbízta Vica Plébánia oldallagos ellátásával. Szűcs József premontrei szerzetes papot Fazakas Z. Márton csornai apát kérésére megbízta Bágyogszovát I.

2019-06-15 15:45 Az alábbi személyi és szervezeti változások lépnek életbe a 2019. évben egyházmegyéinkben. Elsőként a Szombathelyi Egyházmegye tette közzé dispozícióit. Szombathelyi Egyházmegye Székely János megyéspüspök 2019. augusztus 1-től az alábbi területi és személyi változásokat rendelte el a Szombathelyi Egyházmegyében. Területi átrendezés: A táplánszentkereszti fíliát elcsatolva a vasszécsenyi plébániától a szombathelyi Szent István király Plébániához csatolta. Egyben Pete Polgár Máté eddigi plébániai kormányzót – felmentve iskolalelkészi szolgálata alól – a szombathelyi Szent István király Plébánia plébánosává nevezte ki. A csempeszkopácsi fíliát a rumi plébániától a vasszécsenyi plébániához csatolta. A celldömölk-alósági plébániához rendelte a gércei plébánia két fíliáját, Köcsköt és Kemeneskápolnát. Nyugdíjazás: Koltai Jenő celldömölk-alsósági plébánost egészségi állapotára való tekintettel felvette az egyházmegye nyugdíjas papjai közé. Kisegítő lelkészként a jánosházai plébániának segít majd be, és a plébánia területén fog lakni.

Győri egyházmegye személyi változások 2015 cpanel

győri egyházmegye személyi változások 2014 edition

Vlaj Márk segédlelkészt felmentette székesegyházi segédlelkészi és a Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda iskolalelkészi és püspöki biztosi megbízatása alól, és tanulmányai folytatására a római Pápai Magyar Intézetbe küldi. Végerbauer Richárd atyát kinevezte székesegyházi segédlelkésszé, és megbízta a Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda iskolalelkészi és püspöki biztosi feladatainak ellátásával. Lakóhelyéül a győr-kisbácsai plébániát jelölte ki. Holpár Balázs segédlelkészt felmentette a tatai Szent Imre Plébánia segédlelkészi megbízatása alól, és kinevezte a mosoni plébánia segédlelkészévé. Both Zoltán újmisés atyát kinevezte a soproni Városplébánia segédlelkészévé. Méry László újmisés atyát kinevezte a magyaróvári plébánia segédlelkészévé. Varga Gábor újmisés atyát kinevezte a tatai Szent Imre Plébánia segédlelkészévé. Németh Attila plébános atya nyugdíjazási kérelmét elfogadta és felkérte, hogy plébániai kormányzóként továbbra is lássa el Sopron-Kertváros, Ágfalva és Brennbergbánya plébániáit.

-II., valamint Bodonhely Plébániák oldallagos ellátásával. Forrás: Győri Egyházmegye Hirdetés

győri egyházmegye személyi változások 2010 relatif

| 18:40 Egerbe érkezett Szent I. Orbán pápa ereklyéje Július 15-én Egerbe érkezett Szent I. Orbán pápa ereklyéje, melyet Monokon, a Sarlós Boldogasszony-templomban őriznek. | 17:56 A Pécsi Egyházmegye kincsei: Püspökszentlászló Hetente más, a térségben rejlő értékre pillantanak rá a Pécsi Egyházmegye honlapján. Az utazás hatodik állomása Püspökszentlászló, ahol többek között a Vácz Jenő által alapított Életrendezés Háza is található, a jezsuita rend lelkigyakorlatos központja. | 15:15 Szentpéterfa 800 éves – Székely János celebrálta a jubileumi emlékév nyitó szentmiséjét Június 28-án, Szent Péter és Szent Pál apostolok, a Vas megyei község védőszentjei ünnepének előestéjén Vlado Košić sziszeki és Székely János szombathelyi megyéspüspök mutatott be horvát nyelvű szentmisét a szentpéterfai nagytemplomban. | 13:28 A 20. század fiatal szentjei álltak a Szeged-Csanádi Egyházmegye ifjúsági táborának fókuszában A 18. alkalommal megrendezett tábort július 5. és 11. között tartották Domaszék-Zöldfáson.

  1. Dr horváth istván orvosbiológus honlapján
  2. Színes hálószoba dizajn és bútor ötletek
  3. Dr horváth viktor maganrendeles győr
  4. Rossz anyak 2 teljes film magyarul
meddig-jár-a-nyugdíj-az-elhunytnak-2017
Tuesday, 21-Sep-21 07:24:51 UTC