Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tanulók folyamatosan és ténylegesen képességeik szerint teljesítsenek, s e képességek az évek során fejlődjenek is. Iskolánkban működik a gyakornoki rendszer, jelenleg két gyakornokkal. Az érvényes Gyakornoki Szabályzat megtekinthető s titkárságon és a könyvtárban. Mivel az iskola épülete kicsi és képzési rendszerünkben egyre inkább előtérbe kerültek a tanár- és tanteremigényes kiscsoportos foglalkozások, 385 tanulónál többet nem tudunk befogadni. Ennek megfelelően az utóbbi években évfolyamonként 2-2 párhuzamos osztályt indítunk. Az évek során osztályaink kialakításánál két fő profil rajzolódott ki: az évfolyam egyik osztályánál a tánctagozat, a másiknál drámatagozat keretében művészeti oktatás zajlik. Mindkét osztálytípusunkban hangsúlyos az idegen nyelvi képzés.

Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium | legjobbiskola.hu

225 45 r17 használt nyári gumi

Összehasonlítás Kedvenceimhez rakom és értesítést kérek Intézmény igénylése 1115 Budapest, Thallóczy Lajos utca 1. E-mail Legfontosabb adatok Rangsorok, eredmények és legjobbiskola index értéke Legjobban szereplő érettségi tantárgyak Legjobbiskola index az iskola eredményei alapján 100 (százalék) az országos átlag szinenként (mérésenként). Indexünk ehhez képest mutatja, hogy jobb vagy rosszabb az eredmény. A teljes LEGJOBBISKOLA INDEX az összes eredmény összegéből adódik össze. Ugyanazon képzési formákat tudsz összehasonlítani, keresd a varázspálcát az oldal tetején! Kompetenciamérések és érettségi eredményeiből számított eredmény az Oktatási Hivatal adatai alapján. Összehasonlítás Az iskola városában, kerületében található többi azonos képzést nyújtó iskolák összehasonlítása. A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot. Hasonló intézmények a közelben Értékelések szülőktől, információk az intézménytől Cikkek Tanfolyamok, képzések Támogatási lehetőségek Ajánlások a közelben Térkép Képek és videók Statisztikai adatok Létszámadatok a kompetenciamérések évében Kompetenciamérés évében rendelkezésre állnak az évfolyami létszámadatok is.

Intézménytörzs - Intézménykereső

www kapu hu a legjobb
  • Mri vizsgálat budapest üllői út
  • Mennyei málnás sajttorta sütés nélkül - Készíts belőle sokat, mert gyorsan fogy - Recept | Femina
  • Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium | legjobbiskola.hu
  • Ez a csönd éve volt (zongora feldolgozás) | Eve, Piano, Music instruments

Intézmény vezetője: Szurmik Zoltán Beosztás: intézményvezető Email: Telefon: 1/2038935 Mobiltelefonszám: Fax: Alapító adatok: Emberi Erőforrások Minisztériuma Alapító székhelye: 1054 Budapest, Akadémia utca 3. Típus: állami szervezet Hatályos alapító okirata: Budapest, 2019. 09. 04. Jogutód(ok): Jogelőd(ök): Ellátott feladat(ok): szakgimnáziumi nevelés-oktatás (9-12. évfolyam, 2020. 01-től kifutó rendszerben), szakgimnáziumi nevelés-oktatás (kizárólag szakképzési évfolyamok, 2020. 01-től kifutó rendszerben), párhuzamos művészeti nevelés-oktatás (szakgimnázium), szakgimnáziumi nevelés-oktatás (köznevelési törvény szerinti, 4+1 évfolyamos képzés), szakgimnáziumi nevelés-oktatás (köznevelési törvény szerinti, kizárólag szakképzés) Képviselő: Hományi Tamás Márton tankerületi igazgató +36 (1) 795-8245 Sorszám Név Cím Státusz Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium 1115 Budapest XI. kerület, Thallóczy Lajos utca 1. Aktív

Intézmény : Infóbázis

Látható, hogyan alakult évről évre az egyes évfolyamok létszáma. Az új osztályok létszáma közvetlenül nem olvasható ki az adatokból. Pl. ha egyik évben 2, a másikban 3 osztály indul az évfolyamon, akkor az látszik a grafikonokon, de nem biztos, hogy a következő évben is ez alapján fog alakulni a létszám. Kompetenciamérések eredményei Kompetenciamérések eredményei az országos eredmények átlagai alapján. Grafikonon skáláján a 100% mutatja az országos átlagot, a vonalak pedig az ehhez képest elért jobb vagy rosszabb eredményeket évről évre. Az iskolaválasztásnál nem javasoljuk, hogy csak ezeket az eredményeket vegyétek figyelembe, legyen ez az egyik szempont a sok közül a komplex döntéshez. Ha a grafikon vonalai eltűnnek a mélyben, akkor az adott évben nincs adat a kompetenciamérésben. Ha csak egy év adata van, akkor vonal helyett csak egy pont látszik. Érettségilétszám-adatok tantárgyanként Tantárgyanként láthatjátok az összes jelentkezett tanuló számát. Alapértelmezetten az összes tantárgy látható, de ha a lenti lenyíló listából választasz egy vagy több tantárgyat, akkor csak azoknak a létszám adatai látszanak.

Iskolánkban különös hangsúlyt kapnak a magyar nyelv és irodalom, az idegen nyelvek és az informatika. Informatikából - az érettségi lehetőségén kívül - szeretnénk minél több tanulót eljuttatni az ECDL-vizsgáig, amely Európában elfogadott számítógépkezelői képesítést jelent. Iskolánk sajátos tantárgya a médiaismeretek és a filmkultúra illetve filmesztétika. E komplex tantárgy választható érettségi tantárgy is egyben. Oktatási munkánk másik speciális területe a drámapedagógia. A széleskörű általános műveltség mellett iskolánk a továbbtanuláshoz is jó esélyt kíván biztosítani. Nagy szerepet kap az önálló tanulói ismeretszerzés, öntevékenység, a tanórán kívüli önművelés. Segítjük az önmegismerést, a harmonikusabb és gazdagabb személyiség kibontakozását, a szorongások, gátlások oldását. Ehhez elengedhetetlenül szükséges a tanulók képességeinek, körülményeinek minél jobb, mélyebb megismerése. Nevelő - oktató munkánkban törekszünk tanulás- és tanulócentrikus módszerek alkalmazására, ahol a tanár szerepe egyre inkább a tanulás megszervezésére, irányítására, a tanulók önálló ismeretszerzésének segítésére irányul és nem csupán az ismeretátadásra.

barum bravuris 195 55 r15
el-prat-de-llobregat-spanyolország
Tuesday, 21-Sep-21 02:20:08 UTC