Indesit Iwsnd 61253 C Eco Eu Elöltöltős Mosógép: Indesit Iwsc 61253 C Eco Eu Elöltöltős Mosógép, 6 Kg, A+++ | Mall.Hu

  1. Indesit IWSND 61253 Elöltöltős mosógép, 6 kg, 1200 fordulat, A+++
  2. Indesit IWSND 61253 C ECO EU keskeny elöltöltős mosógép A+++ | Extreme Digital
  3. Indesit IWSND 61253 C ECO EU Slim mosógép, 6 kg, 1200 ford/perc, A+++ energiaosztály, Fehér - eMAG.hu

Az Indesit IWSND 61253 C ECO EU mosógép automatikusan elindul az előzőleg betáplált utasításoknak megfelelően. Eco time Az Eco Time funkció val nem kell megvárnod, hogy teljesen megteljen a mosógép. Bármelyik gyakran alkalmazott program használatakor bekapcsolható, 3 kg-nál kevesebb töltet esetén. Ebben a módban az Indesit IWSND 61253 C ECO EU mosógép rövidebb mosási idő vel 30-40%-os víz és energiafelhasználás mellett tisztítja meg a ruhákat. Teljes leírás Általános adatok Cikkszám 297741 Gyártó INDESIT Garancia 2 éves Típus Elöltöltős Mosási kapacitás 6 kg Energiaosztály A+++ Energiafogyasztás (kWh) 152 kWh / év Centrifuga max. fordulatszáma 1200 ford. /perc Vízfogyasztás 8391 l / év Programok száma 16 Funkciók Extra funkciók Digitális kijelző, Pamut program, Gyapjúprogram, Farmer program, Munkaruha program, Selyem és függöny program, Cipő program Technikai adatok Szín fehér Szélesség (cm) 59, 5 Magasság (cm) 85 Mélység (cm) 42 Teljes specifikáció Termék átlagos értékelése 3. 8 / 10 Értékelés Mások ezt is vásárolták!

Indesit IWSND 61253 Elöltöltős mosógép, 6 kg, 1200 fordulat, A+++

Forgalmazza a(z): eBolt Előnyök: 14 napos visszaküldési jog Termékgarancia: részletek Magánszemély: 24 hónap Lásd a kapcsolódó termékek alapján Mások a következőket is megnézték Részletek Gyártó: INDESIT törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek. Értékelések Legyél Te az első, aki értékelést ír! Kattints a csillagokra és értékeld a terméket Legutóbb hozzáadva a kedvencekhez Ügyfelek kérdései és válaszai Van kérdésed? Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják. Navigációs előzményeim

Gyártó: Indesit Modell: IWSND 61253 C ECO EU Leírás: Eco time Az Eco Time opció használatával nem kell várnod a teljes adag szennyes összegyűltére. Bármely leggyakrabban alkalmazott program használatakor (Pamut és Szintetikus 60°-ig) bekapcsolható. 3 kg-nál kisebb töltet esetén lehetővé teszi a mosási idő csökkentését max. 30%-kal a normál programokhoz képest a víz és energiafelhasználás 40%-os csökkenése mellett. Energy Saver A pamut, szintetikus és farmer programoknál használható Energy saver opció segítségével az energia akár 70%-át (a 30°C-os pamutprogrammal összehasonlítva) is megtakaríthatjuk a vízhasználat optimalizációjának és a dob hatékonyabb mechanikai működésének köszönhetően. Speciális programok Az Indesit számos speciális programot kínál, hogy az eltérő anyagokat hatékonyan moshassuk a különböző igényeknek megfelelően. Sport programok A Sport Intensive, a Sport Light és a Special Shoes programokat kifejezetten a sportruházat és a sportcipők mosására fejlesztettük ki, melyek különleges kezelést igényelnek.

Indesit IWSND 61253 C ECO EU keskeny elöltöltős mosógép A+++ | Extreme Digital

Forgalmazza a(z): eMAG Előnyök: Csomag ellenőrzése kiszállításkor Kártyás fizetés előnyei részletek 30 napos termékvisszaküldés! részletek Termékgarancia: részletek Magánszemély: 24 hónap Lásd a kapcsolódó termékek alapján Részletek Általános jellemzők Beépítés típusa Standard Mosógép típusa Keskeny Igen Megtöltés típusa Elöltöltős Család mérete 1 tag 2 tag Töltet kapacítás 6 kg Centrifugálási sebesség 1200 fordulat/perc Centrifuga zajszint 81 dB Mosás zajszint 60 dB Tartály anyaga Poliplex Ajtónyitás iránya Bal Vezérlőpanel típusa Digitális Szín Fehér Méretek Ajtó átmérője 35 cm Mélység 42 cm Szélesség 59. 5 cm Magasság 85 cm Súly 60.

Főoldal Háztartás, Otthon & Lámpa Mosógép, szárítógép, centrifuga Mosógép Elöltöltős mosógép Indesit IWSND 61253 C ECO EU keskeny elöltöltős mosógép A+++ Hasonló elérhető termékek Nagyméretű csomag 79 990 Ft Termék ár: 79 990 Ft Indesit IWSND 61253 C ECO EU keskeny elöltöltős mosógép A+++adatai Program specialista Széleskörű programkínálata révén a Indesit IWSND 61253 C ECO EU mosógép gondoskodik róla, hogy minden ruhát a neki megfelelő törődésben részesüljön. A Jeans program tól - a farmer nadrágokhoz, az Express Wash&Dry 35 perces frissítőmosásig, mindenhez találsz funkciót. Takarékos üzemmód Az Energy Saver az Indesit IWSND 61253 C ECO EU mosógép egy extra takarékos módja, mely a pamut, szintetikus és farmer programoknál akár 70%-kal kevesebb energia és víz fogyasztás sal csökkenti a kiadásokat, illetve óvja a környezetet. Késleltetett indítás A Delay Timer opció val előre akár 24 órával előre beállíthatod a mosás időpontjának kezdetét. Csak készítsd be a ruhákat, és válaszd ki a kívánt programot!

Indesit IWSND 61253 C ECO EU Slim mosógép, 6 kg, 1200 ford/perc, A+++ energiaosztály, Fehér - eMAG.hu

  1. VIDEÓ KAMERA GZ-HM550 Részletes felhasználói kézikönyv | JVC
  2. Szeghalom mol benzinkút nyitva tartás
  3. Kuti nyomtatvány veszprém őrház utca
  4. Akihez beszél a föld (DVD), háborús, dráma - Rocky
  5. Koreai sorozatok magyar felirattal indavideo
  6. Indesit IWSC 61253 C ECO EU Elöltöltős mosógép, 6 kg, A+++ | MALL.HU
  7. Hajnövesztő, ránctalanító és csak 300 forintba kerül - Mi az? - Szépség és divat | Femina

Hasonló tipus volt korábban az jó volt. Ez a keskeny kiadás nem volt jó választás. Mosógép A kiírt időtől hamarabb jött meg a készülék ami kellemes meglepetés volt. Igaz a garancia papírokat még mindig nem kaptam meg. :/ Jó Egyenlőre még nem használtam A mosógép nagyon megérte az árát, szépen, csendesen teszi a dolgát. Viszont a szállításnál a bal sarka sérült. A használatát nem befolyásolja, de bosszantó, hogy kiáll lent a sarka, mert letört róla egy pöcök amivel rögzíteni lehetne. Kiváló Tetszik... Elégedett vagyok... Megéri Szépen mos, csendes, kis helyet foglal el. Rövid az elektromos vezetéke. Legutóbb hozzáadva a kedvencekhez Ügyfelek kérdései és válaszai Van kérdésed? Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják. Navigációs előzményeim

  1. 90 napos időjárás előrejelzés balaton 7
  2. Árkád szeged joy napok 2013 relatif
  3. Számítógépes hibakód olvasó program letöltés ingyen
elektromos-kerékpár-akkumulátor-li-ion
Tuesday, 21-Sep-21 07:20:23 UTC