Samsung Lcd Tv Nincs Hang

  1. Nincs hang a tévén, miért?
  2. Üdvözlünk a PC Fórum-n! - PC Fórum
  3. Miért van hang a TV-n, de nincs kép
  4. Samsung lcd tv nincs hang up app

A képvesztés okai Az okok, amelyek miatt a kép eltűnik, és a hang ott van, talán egy nagyon sok. Nem mindig lehet önállóan meghatározni, hogy pontosan mit lehet törni, és a szervizközpontban professzionális diagnosztika szükséges. Nem kell hibáztatni a gyártót, mivel hasonló hibák találhatók a különböző televíziókban: Samsung, Lg, Sony, Philips és sok más. Előfordul, hogy a TV bekapcsol, megjelenik egy képernyővédő, amely után a kijelző megjelenik. A távkapcsolót egyszerre használó csatornák és a hangok jelen lehetnek. A fő okok a következők lehetnek: a csatlakozóvezeték ki van húzva a foglalatból; vezeték sérült; megszakadt az inverter, amely feszültséget biztosít a háttérvilágító lámpákhoz; hibás mátrix, alaplap, háttérvilágítás egység; egy konvektor, kábel vagy dekóder hibája; az elektrolitok meghibásodtak a tápegységben; az elektrolit kondenzátor alkalmatlansága; a kineszkopikus TV-ben a hiba keret vagy vonalas szkennelés; A hurok a mátrixról a táblára ment. Hibaelhárítási tippek Tippek, ha az LCD TV-n nincs kép, de az alábbiak szerint hangzik.

Nincs hang a tévén, miért?

Figyelt kérdés Van egy kb. 4 éves Samsung LE32B350 LCD tévém a hálóban és tegnap miközben néztem a műsort, hallottam egy apró pattanást (de az a hang jöhetett kintről is, nem tudom), utána egyszer csak elment a hang. Szobaantennával nézem a szabadon fogható digitális adásokat, kép van, de hang nincs. A rádugott dvd-lejátszóba berakott filmnek van hangja, csak antennáról nincs, tehát nem a hangszórókkal van gond. A nappaliban lévő tévén is szobaantennával nézem a műsorokat, megcseréltem a két antennát és nem változott semmi, a nappaliban lévő tévén ugyan úgy van hang, a hálóban levőn továbbra sincs, tehát az antennával sincs gond. Optikai kábellel rádugtam a házimozi erősítőre is, de úgy sincs hang. Több ötletem nincs... :( 1/4 anonim válasza: szerintem a set-top-box hülyült meg és azért nincs hang. 2013. júl. 27. 15:51 Hasznos számodra ez a válasz? 2/4 A kérdező kommentje: Nincs set-top-boxom, de azért köszönöm a választ. 3/4 Csete Tamás válasza: Lehet hogy a jelminőség gyenge a hálóban.

Andie őstag Én néztem pár 3D-s filmet mostanában, netről valót is, meg a samsung saját filmjei közül is, és nekem teljesen frankó térhatású volt. Ahogy irtam, az Avatar pl megdöbbentően szépen lejön 3D-ben, de a tv-vel elérhető gyári 3D tartalmak (dínós, kanyon, stb) is gyönyörüek. Én nem elemezgettem a képet 10 centiről, kinagyítva, de majd megnézem a linkelt oldalon található tesztet. Az azért valóban szégyen volna, ha valódi 3D helyett fél3D-t kapnánk, hisz többek közt ezért válaszottam ezt a tévét, nem a passziv tipust (LG), mert itt 3D-zés közben is fullHD képet kapunk... Ettől függetlenül az élmény - nálam - megvan. u. i. : Még az jutott eszembe, hogy a linkelt oldalon a tesztkép alul 2 darab, 1920x 540 -es, egymás alá elhelyezett képből áll. Ha ilyen forrást nézünk, akkor ebből a tv sem fog tudni teljes értékű, 1080 magas képet előállítani, hisz nincs meg hozzá az infó. FullHD 3D hatáshoz értelemszerüen 2 db, 1920x 1080 -as kép kell, és azokat váltogatni. Gondolom ilyet csak az eredeti bluray-es 3D-s filmek tudnak - ha tudnak.

samsung lcd tv nincs hang trong

Üdvözlünk a PC Fórum-n! - PC Fórum

A segédprogram célja, hogy ellenőrizze a videó és hang továbbítását. Ha a program hibákat észlel, világossá válik, hogy a probléma az összekötő kábelben van. -tól helyes választás ez a látszólag jelentéktelen részlet, a kép minősége alapvetően nagyban függ. A Samsung TV-k hibaelhárítása Először az alábbi lépések végrehajtásával tesztelni kell a videojelet: a távvezérlőn válassza ki a gombot a ház képével; menjen a beállításokhoz; válassza ki a "support", "self-test", "run image test" opciókat. A kiadott problémák után próbálja meg őket megoldani gyártó ajánlása: hiányosság orvosság Csökkentett fényerő vagy villogó kép. Energiatakarékosság letiltása. A diagnosztikai teszt nem mutatott problémát Ellenőrizze a megfelelő csatlakozást a megfelelő csatlakozókhoz. Helytelen videó fényerő Állítsa be a háttérvilágítást, a fényerőt, a színt és az egyéb paramétereket a "Speciális beállítások" Videó megosztása, homályos, remegés Alkalmazza az Avto Motion Plus-t Az egység spontán kikapcsol Az energiatakarékos funkciók letiltása A kép torz Ellenőrizze a vételi szintet Helytelen színvisszaadás Húzza ki a kábelt és csatlakoztassa újra Színes torzítás Állítsa vissza a beállításokat A kijelző szaggatott vonalának széle mentén Módosítsa a kép méretét 16: 9-re Mint látható, sok meghibásodás kézzel rögzíthető.

samsung lcd tv nincs hang

Ellenőrizze a minőséget csatlakozó kábel. Cserélje ki a kopott vezetéket egy újra. A készülék hátoldalán ellenőrizze a kábel csatlakozását a csatlakozóaljzathoz. Növelje a maximális hangerőt. A művelet után a készülék újra működik, mint korábban. Kerülje a mechanikus hatásokat a távvezérlőn. Nézze meg eszköz beállításait. Kapcsolja be vagy kapcsolja ki a készülék kimeneti csatornáit. Ha gyakori a hálózati megszakítás, vásároljon egy szünetmentes tápegységet. Annak érdekében, hogy ne súlyosbítsa a helyzetet, forduljon a szervizközponthoz a berendezések javításához. Figyeljen! Ajánlásaink csak a működő monitorra vonatkoznak. Ebben az esetben a képernyővédő akkor jelenik meg, amikor bekapcsolja a technológiát. Ha a TV nem jelenít meg képernyővédőt, és sötét kép jelenik meg a kijelzőn, azt jelzi, hogy a képernyő egyes elemei nem működnek megfelelően. Tesztkábel Abban az esetben, ha a készülék a hangot lejátszja, de nincs kép, ellenőrizni kell a vezeték minőségét. használat a programot Moninfo.

Miért van hang a TV-n, de nincs kép

Szia! Az előzmények: eddig javítva nem volt, a TV 2 éves, kábeltévés csomagmódosítás után a digitális csatornák is be lettek programozva, ezt követően fél napos üzemeltetés után elment a hangja. Felhasználói menüben hangnorma váltásra nem változik, új csatornabeállítás után szintén semmi. Attól, hogy a hátlapot levettem nem lettem okosabb, szervizmenü elérhető, abban módosítás még nem történt. Laci

  1. Megjelent a Mondo októberi száma - Aoi Anime
  2. Samsung lcd tv nincs hang gliding
  3. A motel teljes film magyarul
  4. Samsung lcd tv nincs hang thanh
  5. Rontó ralph 2 teljes film magyarul videa
  6. Samsung lcd tv nincs hang up light
  7. Samsung lcd tv nincs hang up instructions

Samsung lcd tv nincs hang up app

Az alacsony jelszint hangtorzulást idézhet elő. Beállítások -> Terméktám. -> Eszközápolás ->Öndiagnosztika -> Jelinformáció A hang megszakad A hang gyakran megszakadhat Bluetooth-hangszóró használata esetén. Győződj meg róla, hogy a Bluetooth-hangszóró és a vezeték nélküli hozzáférési pont egy vonalban vannak és a Bluetooth-hangszóró a lehető legközelebb van a tv készülékhez. A megszakadások minimálisra csökkentése érdekében olyan vezeték nélküli hozzáférési pont használatát javasoljuk, amelyik 5 GHz-es frekvenciát használ. Ha a probléma nem szűnik meg, célszerű áttérni vezetékes (pl. HDMI-eARC) vagy optikai kapcsolatra. A tv-készülék hangja az AV-vevő egységen keresztül nem hallható. Ellenőrizd az A/V vevőegység tápellátását és beállításait -Ha a tv-készülék és az A/V vevőegység optikai kábellel csatlakozik egymáshoz, a tv-készülék hangkimenetének a beállítása is legyen Optikai. - HDMI-eARC kapcsolat esetén győződj meg róla, hogy a kábel az eARC rendszer külön HDMI portjára csatlakozik a tv-készüléken.

(vagy jelerősség). A DVD-lejátszóba nem kell jel. csak kábel. Próbálj egy set-top boxot szerezni, akkor lehet hogy megy a hang. Lehet hogy a nappaliban erősebb a jel. ez a probléma. Ha Kábeltévén nézed a digitális csatornákat akkor lesz hang. Én meg egy antennakábellel nézem a TV-t, s van amikor nincs hang. Ha egy vasdarabot érintek a kábel végéhez van hang és jó a kép is... aug. 7. 23:11 Hasznos számodra ez a válasz? 4/4 Csete Tamás válasza: Bocsánat. Nekem is szokott így lenni. Kép van, hang nincs. 23:13 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

gaja-szurdok-és-a-római-fürdő
Tuesday, 21-Sep-21 05:11:13 UTC