Renault Scenic 1. 6 16V Vélemények

  1. RENAULT SCÉNIC 1.6 16V Alize 2001-2003, benzin, egyterű (MPV), 1 598 cm³, manuális/kézi adatok (69597)
  2. Renault scenic 1. 6 16v vélemények diesel
  3. Renault scenic 1. 6 16v vélemények motor
  4. Nagyvonalú - Az Autó

Hirdetésfeladás Eladná autóját vagy más járművét? Töltse fel saját hirdetését! Adja fel most INGYENES hirdetését bármely kategóriában! Magánszemélyeknek a hirdetésfeladás ingyenes, vagyis Ön akár 9 különböző kategóriában hirdetheti járműveit egyidőben, regisztráció nélkül készítheti elő a hirdetését, teljesen díjmentesen! Ingyenes hirdetésfeladás Még ez sem elég? Válasszon kedvező árú csomagjaink közül! Ha már most tudja, hogy Önnek többre van szüksége, szeretne kereskedésével kereskedőként jelen lenni a piacon, akkor kedvező árú csomagjaink segítségével ez is lehetséges! Így Ön időt és pénzt spórol szerződött parnereink számára fejlesztett termékeinkkel, kedvezményes és egyedi kiegészítő szolgáltatásokat érhet el, akár saját weboldala is lehet! személyes kapcsolattartóján keresztül gyorsan és kényelmesen intézheti ügyeit! Legyen partnerünk! Kereső Hasznos infók Tanácstalan, hogyan adja el járművét? Mi segítünk! Kövesse végig a válogatott tippjeit, melyeket szakértőink hirdetésfeladási tapasztalatok alapján gyűjtöttek össze, hogy Önnek már könnyű dolga legyen.

RENAULT SCÉNIC 1.6 16V Alize 2001-2003, benzin, egyterű (MPV), 1 598 cm³, manuális/kézi adatok (69597)

Második generáció, 2005-ös évjárat, Monaco kivitel 16 collos alukerekekkel Kompakt, nem túl nagy, de kellően tágas és kényelmes egyterű - amilyenre egy átlagcsaládnak szüksége lehet Amikor családi autó beszerzése jön szóba, amikor egy tágas, jól variálható, de nem túlméretes, s főleg nem túl drága egyterűre volna szükség, a Scénic neve garantáltan toplistás. Újonnan, s értelemszerűen használtan is. A megannyi piaci körképünkben is rendre felbukkanó modellnek most egy 2005-ös, gazdagon felszerelt példányát néztük meg, hogy képet alkossunk arról, milyen is 7 évesen, 1, 6 literes benzinmotorral, átlagos futással, azaz órájában valamivel több mint 130 ezer kilométerrel a Renault kedvelt kompakt buszlimuzinja. A Renault érthetően kedvelt, ugyanakkor nem túl jó hírű kompakt buszlimuzinja. A 2003-tól gyártott második generáció tagjaként, standard kivitelben (tehát nem Grand Scénic), Magyarországon vásárolva, első tulajdonosa szolgálatában, gondosan szervizelve, abszolút normál állapotban, törve nem, csak parkolások során meg-meghúzogatva.

Renault scenic 1. 6 16v vélemények diesel

  • Renault scenic 1. 6 16v vélemények 2
  • Renault scenic 1. 6 16v vélemények 2020
  • Renault scenic 1. 6 16v vélemények price
  • Eden 2012 teljes film magyarul 1994
  • Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Sampon

tulajdonost megillet 1 jótállási év, amikor, ha szakért? vel bizonyítják a vétlenségüket a hibában, a gyártó köteles azt térítésmentesen megjavítani. Volt szerencsém végigjárni ezt az utat egy motorkerékpárral (6 HÓNAP!!! ), de ez már egy másik történet. U. i. : Remélem böngészik ezt az oldalt a Müszaki Osztály dolgozói is. Hibalista - 3 hónaposan váltótengely csere garanciálisan (130-nál kidobta az kozatot), 17. 500 km-nél gyújtótrafó probléma (még folyamatban az ügy), várható javítási költség 90e. Ft. Ide hordtam szervizbe Renault 60, Maximálisan elégedett vagyok velük, mind a hozzáállásukkal, mind a gyorsaságukkal. A hiba nem bennük van. Értékelése: 10 Képek az autómról Fenntartási költség (5) Évjárat 2003 Kényelem (7) Használati időtartam 2 év Teljesítmény Km vásárláskor 0 Megbízhatóság (1) Vezetett km 17500 Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 7 l Előző autója? Renault Scenic 1. 6 Következő autója? Toyota Ennyire szerette (3) Megérte a pénzét? nem Verdikt (4. 2/10) Ha ön írta, adja meg az emailcimet, amit megadott, amikor irta az ítéletet.

Renault scenic 1. 6 16v vélemények motor

Hétéves autó normális, családi használatban, apát-anyát-két gyereket sok országba vitt már el nem kevés csomagostul, biciklistül, sílécestül - ügyes szakemberek, furfangos kereskedők el tudják tüntetni az idő nyomát, ez viszont életszerű, őszinte állapot. Ami rejtegetnivalója van a tulajnak, azt dugifiókok sokaságában tüntetheti el, illetve tárolhatja. Az ülések előtt, alatt, mindenhol. Látható tárolórekesz is bőven van, a legnagyobb az első ülések közti ötletes-kartámaszos. Hátul tálca, az oldalablakokon árnyékoló, extraként DVD-lejátszó is akad, a három felnőttnek is komfortos második sorban a székek külön-külön kivehetőek, felhajthatóak, sínen tologathatóak. Az alapból 430 literes, bővítve hatalmas és síkpadlós, könnyen pakolható csomagtartó kalaptartója elválasztó polcként is funkcionálhat, a pótkerék teljes értékű. A tologatható ülések ki is vehetőek, az alapból sem kicsi, szabályos formájú, alacsony peremű, állítható kalaptartós csomagtartó teljes értékű pótkereket rejt A variálhatóság és a helykínálat mellett a felszereltség is ütőkártyája - ennek - a Scénicnek.

Tovább a legjobb tippekre Járműértékesítési kisokos Szeretne még többet megtudni, mivel jár a járműértékesítés? Készüljön fel minden eshetőségre a járműértékesítési kisokosunk és hivatalos dokumentumtárunk segítségével, melyekkel a legváratlanabb helyzetekben is naprakész maradhat. Megnézem Autókereskedések Autófelvásárlás Belépés / Regisztráció Autókatalógus RENAULT SCÉNIC RENAULT SCÉNIC 1. 6 16V Alize adatok 2001-2003 benzin 1 598 cm³ 79 kW, 107 LE manuális/kézi egyterű (MPV) 1 250 kg Általános adatok Gyártási időszak: 2001. 06-2003.

Nagyvonalú - Az Autó

A nagy teljesítmény és a maximum 340 Nm nem rohanásra csábít, inkább élvezni lehet a nagy dízelmotor háttértámogatását. Inkább a dízelt! A Renault sajtóanyaga rögtön az elején megkockáztatja azt a kijelentést, hogy egy egyterű vezetése még sosem volt ennyire közel egy személyautóéhoz. Erre azért ne vegyünk mérget, de a Renault a kényelmes felállással alapjában véve eltalálta, mire van szükség egy családi autóban. Az elektromos szervokormányt sikerült precízebbre hangolni, módosult a lengéscsillapítás és az autó kevésbé dől meg kanyarban. Benzinesből gyakorlatilag csak a 112 lóerős, 1, 6 literes motort veszik az autóhoz (72 százalékos részesedés az Otto-motorok között), amelyhez mostantól hatfokozatú kézi váltót társít a gyár. Az erőtlen motornak jót tett a plusz egy fokozat, a kisebb fordulatszám miatt viszonylag csendben mehetünk vele. Kulturáltsága okán kicsit talán még tetszene is ez a felállás, ha a fedélzeti számítógép nem 10 literes fogyasztással sokkolt volna a jórészt ráérősen megtett útra.

A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem? Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet. Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel. Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím. Írjon a címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét. Már indapassal írtam az ítéletet Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt. Ítéletek (145 db) Az összes ítélet egy oldalon A Totalcar tesztjei a típusról: Végre egy trükkös ajtó, ami működik A vadonatúj Kangoo B-oszlop nélkül is kapható, és ennek csak előnye van - ennek ellenére az olcsóbb Express lesz igazán népszerű Hálás autó: csak egyszer hullott szét a motorja Öt liter körül eljár, a beltér praktikus, a külső sem fáj, a kínálat pedig bőséges.

Vegyes üzemben 7, 5–8, 5 l/100 km közötti értékekre számíthatunk, vezetési stílustól függően. Vezetés, menettulajdonságok Elöl McPherson-, hátul csatolt lengőkaros futóműve remekül rugózik, jól szűri az úthibákat, igaz, a felfüggesztések felől erős hanghatások jönnek, ha átfutunk egy úthibán. Ívmenete közel semleges, viszont a kasztni erősen megdől, ha forszírozzuk a tempót. A 3, 1 fordulatos volán elég élettelen, ám középállásban határozott, a rásegítés mértéke megfelelő. Egyenesfutása rendben van. Négytárcsás fékrendszere szépen lassít, a fék és a gáz kissé közel került egymáshoz. A futómű irányából nem jön kopottságra utaló hang, zörej, a motor sem eszi az olajat. Comments comments

2016. október 28. péntek, 05:12 Nagyvonalú - Használtautó-teszt: Renault Scenic 1. 6 16V Dynamique Családoknak való a francia egyterű, ráadásul fillérekért hozzá lehet jutni. Divatot teremtettek a kilencvenes évek végén az egyterűek, amelyek a kétezres évekre egyre népszerűbbek lettek. A Renault a második szériás Scenickel utat mutatott praktikusságban és ötletességben, kár, hogy híre és minősége nem a legjobb. De vajon meg lehet venni belőle egy tíz esztendős, több mint 170 ezret futott, benzines példányt? Karosszéria Szélesre tárhatók a jókora ajtók, könnyű a beszállás a magas üléspozíciójú kabinba. A vezető környezetében minden kézre áll, még az aprócska, kinövésszerű kormánykapcsolók is, amelyek hajlamosak tönkremenni (az irányjelzők kanyarodáskor átlendülhetnek az ellentétes irányba, téves jelzést adva így a többi autósnak). Gusztusos a kárpitozás, ma sem hat idejétmúltnak a puha felső peremű, kétszínű pultba tett digitális kijelző. A volán karimája fényes, alul egy-két ponton a felső réteg már elfogyott, a váltógomb kellemetlenül ragacsos, több helyen is levált a festett műanyagokról a felső lakkréteg.

Vezettük: Renault Scénic 2007 Második fázis Ez volna az új Scénic? – nézek értetlenül az előttem álló egyterűre. Igazán újnak még az elődje mellett sem tűnik, egyedül pedig annyira nem látni rajta az átdolgozást, mint anno a Mégane-on. Ugyanis nem teljesen új autó, csak a "második fázis", ahogy a Renault a modellváltások közötti ráncfelvarrásokat nevezi. Az autó külsején annyira kevés változás történt, hogy még az öt új szín bő lére eresztett megemlítésével együtt is elég rá egy bővített mondat: kicsit más a lökhárító és a fényszóró elöl, van pár új felni, hátul LED világít az elődtől eltérő formájú lámpákban. Belülre más anyagok kerültek, de nem érzékelni túl nagy fejlődést. A biztonság pedig nem avult el, az öt csillag érvényes az új Scénicre is. Mínusz két ülés, plusz egy modell Talán a fő változás, hogy az eddig kizárólag 5+2 üléses Grand Scénic megvehető harmadik üléssor nélkül is, ezért most már csak cuccokkal töltetjük meg a hatalmas csomagteret, apró termetű utasokkal már nem.

a-fekete-párduc-film-magyarul
Tuesday, 21-Sep-21 04:19:01 UTC